Η ιστορία μας

Τales of the Mind

Όλα ξεκίνησαν έναν χειμώνα, που το ανήσυχο πνεύμα της Κατερίνας Κρυστάλλη, μυρίζοντας καφέ, εμπνεύστηκε και αντί για δεύτερη κούπα, έφτιαξε ένα πρότζεκτ.

Μας μάζεψε όλους, φίλους, γνωστούς -μπορεί και συγγενείς- συγγραφείς και μαζί δημιουργήσαμε το πρώτο μας βιβλίο, αλλά και την ομάδα που σήμερα ονομάζεται Tales of the Mind.

Τα μέλη μας αλλάζουν, πολλαπλασιάζονται και μειώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πρότζεκτ, μα ως βάση μένει η αγάπη για τη συγγραφή, η επιθυμία έκφρασης και το «σύνδρομο του παραμυθά» που όλοι έχουμε.

Η ομάδα μας

Ο βασικός τρίπτυχος πυρήνας που αποφασίζει για τα πρότζεκτ όπως και τις λεπτομέρειες γύρω από αυτά (θεματικές, deadlines, όριο των λέξεων κοκ) είναι ο παρακάτω:

  • Οδηγός, εμπνευστής και χορηγός ενθάρρυνσης είναι η Κατερίνα Κρυστάλλη, που αγαπά οτιδήποτε σχετίζεται με το μαύρο χρώμα, το παράξενο και το μυστήριο. Έχει τελειώσει οικονομικά στο Deree και, επειδή τα βαρέθηκε, σπούδασε στο St. George, σχολή για γραμματείς. Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς, όπου ποίηματα και ιστορίες της διακρίθηκαν, έχει εκδώσει 3 δικά της βιβλία 121 λέξεων, ενώ ακόμα της αρέσει η ζαχαροπλαστική, με την οποία ασχολείται ερασιτεχνικά. Fun-facts: Διαβάζει 40 - 50 βιβλία τον χρόνο -κάτι που εκπλήσσει και την ίδια- και είναι γατομάνα, με αγαπημένη της ράτσα την Ούλθαρ.
  • Σύμβουλος, social digital manager των πρότζεκτ και ειδήμων στο να επαναφέρει στη γη την Κατερίνα είναι η Ελπίδα Πέτροβα, που εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται παράλληλα και με τον ξενοδοχειακό τομέα. Έχει κυκλοφορήσει την προσωπική της συλλογή flash-fiction, ενώ ιστορίες της συμμετέχουν σε συλλογές διηγημάτων. Λατρεύει την ανάγνωση οποιουδήποτε βιβλίου -ιδιαίτερα του αστυνομικού- και στα γραπτά της εναλλάσσεται ανάμεσα σε διάφορα είδη . Fun-facts: Ο καφές είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και πιστεύει ότι «το γέλιο μακραίνει τη ζωή».
  • Επιμελήτρια των κειμένων, organizer και digital support είναι η Μαρία-Α Καρμίρη, φιλοπερίεργη, σινεφίλ που λατρεύει το φανταστικό genre. Εργάζεται στον τομέα των social media, έχει αθρογραφίσει σε διαφόρων θεματικών sites, έχει δοκιμάσει την κριτική βιβλίων, ενώ έχει εκδώσει ένα βιβλίο flash-fiction και ιστορίες τις συμμετέχουν σε συγγραφικές συλλογές. Προτιμά να συνεργάζεται με δημιουργικά άτομα παρά να γράφει μόνη, ενώ στο θέμα της οργάνωσης έχει λίγη Μόνικα μέσα της. Fun-facts: αγαπάει το φαγητό, αλλά βαριέται τη μαγειρική, τα ταξίδια της δίνουν πνοή και είναι advocate της ψυχοθεραπείας.   


Tales of the Mind
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2020
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!